energy today standaard header afbeelding transparant

Vanaf januari 2021 nog alleen energielabels voor woningen

Vanaf december 2020 neem ik geen opdrachten meer aan via Energytoday, enkel nog voor het opstellen van energielabels voor woningen. Ik doe dat nog graag voor u in de regio Utrecht (o.a. de stad Utrecht en de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Zeist). Zie voor mijn prijs onder deze dienst.

Vanaf januari 2021 ben ik vooral werkzaam als adviseur bij Thuisbaas te Zaandam, werkgebied midden Nederland.

Thuisbaas zorgt voor gasvrije, energieneutrale woningen, voor particulieren en (ver)huurders. Ik deed al een aantal jaren opdrachten voor deze organisatie, ontstaan vanuit Urgenda. Nu ben ik bij deze leuke club in dienst.

Neem eens een kijkje op de website: www.thuisbaas.nl. Misschien iets voor u, en zien we elkaar via mijn nieuwe werkgever?

Doorwerken in tijden van corona

In mijn werk is een woningbezoek toch een essentieel onderdeel van mijn advisering. Gelukkig kunnen ook deze in de huidige tijd, waarin we zeer zorgvuldig moeten omgaan met het nieuwe corona-virus, deze bezoeken doorgaan. Ik hou me in mijn werk aan het protocol 'Samen veilig doorwerken' van de Rijksoverheid.

Als u van mijn diensten gebruik wilt maken en vragen hebt over hoe dit woningbezoek vorm te geven, bel of mail gerust. Daar komen we wel uit.

Informatie en contact

  1. Op dit contactformulier is een privacyverklaring van toepassing.
  2. Graag aangeven: dhr. of mevr.
  3. Graag invullen: uw voorletters
  4. Graag invullen: uw naam
  5. Invalid Input
  6. Graag invullen: uw e-mailadres
  7. Ik ben geïnteresseerd in


    Ongeldige invoer
  8. U dient een bericht in te vullen

Energytoday

Donkeregaarde 108
3436 ZH Nieuwegein

06-28534789