Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

 

 

Actieplan energie en comfort

(prijzen incl. 21% BTW)

(1)

 

Woningen

tot 120 m2

woonopp.

 

 

Woningen

tot 250 m2

woonopp.(2)

 

Een Actieplan Energie & Comfort, ook wel Quickscan genoemd, is een snelle methode om te bepalen waarmee voor uw woning de meeste energie- & comfortwinst te behalen is. Tevens technische inspecties voor uitvoering van gewenste maatregelen.

 

€ 139

 

 

€ 199

 

 

Het Maatwerkplan Energie & Comfort. Ik meet uw woning op, bespreek mogelijke en gewenste maatregelen en kan aangeven wat de directe besparing wordt. Daarmee wordt het plan maatwerk. (3)

 

€ 249

 

 

 

€ 319

 

 

Het Plan Beter Zonder Gas. Naast de opmeting zoals bij het maatwerkplan bekijk en bereken ik ook wat mogelijk en nodig is om een woning zonder aardgasaansluiting te bewerkstelligen, eventueel zelfs naar een woning ‘zonder energierekening’.

 

 

Met Ontzorging uitvoering regel ik na opstelling van bovengenoemde plannen passende offertes en voer eventueel directie op uitvoering van de maatregelen door uitvoerders uit mijn netwerk.(4)

 

 

 

v.a. € 650

 

 

 

 

3 à 10 %

van offertes

 

 

v.a. € 800

 

 

 

 

3 à 10 %

van offertes

Een advies op maat bij niet gangbare vragen rondom energiebesparing, installaties e.d. in en rond de woning is ook mogelijk.

 

 

Prijs op
aanvraag

Prijs op
aanvraag

Het Energielabel kunt u tegenwoordig aanvragen via www.energielabelvoorwoningen.nl met uw DigiD. Heeft u deze niet, dan kan ik na een woningbezoek na twee werkdagen een energielabel leveren voor hiernaast vermeld tarief.

 

€ 179

 

 

€ 239

 

 

Een beter label maakt uw huis beter verkoopbaar, als u na uitvoering van besparende maatregelen opnieuw door mij uw Energielabel laat bepalen.

 

€ 99

 

€ 99

 

 

 

 

 

 

(1) Uw produkt wordt digitaal verstuurd, behalve het Actieplan. Een papieren versie van de overige plannen kan geleverd worden tegen geringe meerkosten.

(2) Voor meer huizen en huizen met een woonoppervlak groter dan 250 m2 zijn de prijzen op aanvraag te verkrijgen.

(3) Bij deze bespaarhulp is afmelding van het Energielabel facultatief. De meerkosten van afmelding zijn € 35.

(4) Ik werk samen met uitvoerders uit midden Nederland. Op verzoek en zo mogelijk werk ik samen met uw eigen installateur.

 

 

Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.