Mijn missie: woningen zonder CO2-uitstoot

 

Mijn wens is een duurzame samenleving, met een circulaire economie en een geheel duurzame energievoorziening. Een onderdeel daarvan is de gebouwde omgeving zodanig inrichten, dat deze netto geen toename meer veroorzaakt aan het CO2-gehalte van de atmosfeer.
Mijn missie is hieraan een bijdrage te leveren door woningen energiezuiniger te maken, met name grondgebonden woningen in particulier eigendom.

 

Ik help u ‘op maat’ bij het energiezuiniger maken van uw woning

 

Op het internet is genoeg te vinden over het energiezuiniger maken van woningen. Dat loopt van kleine acties tot ingrijpende maatregelen. Maar wat is nu uiteindelijk het meest passende plan voor u en uw woning? Daar help ik bij. Met mijn kennis en ervaring en uw wensen kom ik tot het meest passende plan voor uw woning.

 

Van een enkele maatregel tot een totaalplan

 

Uiteindelijk bepaalt u zelf wat voor u het beste past bij uw woning. Ik kan daarin enkel zorgen voor een passend plan. Dat kan zijn een enkele maatregel die een groot effect sorteert in energiebesparing of duurzame energiewinning. Maar ook een totaalplan, die uw woning van het aardgas afhelpt of zelfs energieneutraal maakt.

 

Uitvoering in stapjes of in één keer

 

Ook in de uitvoering maakt u zelf de keuze: doe ik alles in één keer of stap voor stap. Zowel vanuit financieel oogpunt als vanuit de mogelijke impact is stapsgewijze uitvoering misschien passender, als u meer maatregelen wilt uitvoeren. Uiteraard adviseer ik hier ook over in het op te stellen plan.

 

Beter renderend dan geld op een spaarrekening! Prijzen zijn bij bespaarhulpen te bekijken.

 

Met aandacht voor wooncomfort

 

Kou, tocht en vocht zijn vaak voorkomende klachten over het wooncomfort. Vaak verminderen of verdwijnen deze klachten bij de uitvoering van isolerende maatregelen. Mits goed uitgevoerd! Vanuit kennis en ervaring let ik daarop bij het opstellen van mijn plan en geef aan waar de aandachtspunten en verbeterpunten zitten bij de uitvoering van maatregelen.

 

 

Met aandacht voor u!

 

Met ruim 5 jaar ervaring in het energiezuiniger maken van woningen en ruim 1200 bezochte woningen heb ik de kennis en ervaring om voor u een passend plan te maken. Ik luister daarbij goed naar u en probeer uw wensen om te zetten in het meest passende antwoord op uw vraag.

 

Kijk of ik uw vraag via één van mijn bespaarhulpen kan helpen beantwoorden.

 

Met enkele bespaarvoorbeelden kunt u zien wat ik reeds bij klanten heb weten te bereiken. Zie hier enkele via mij geïnstalleerde zonnestroomsystemen.

 

Neem vandaag nog contact  op. Ik reageer binnen 24 uur.

 

Energytoday werkt onder licentie van:

Beschrijving: C:\Share\A WEBSITES klanten\WEBSITE Energytoday\images\BuildingLabel_com%20logo[1].jpg